Objekt expedice pro De Heus u Bučovic

Na místě nevyhovující a zdemolované budovy expedice jsme investorovi, společnosti De Heus, předali k užívání novostavbu objektu expedice

Na základech zdemolované vrchní stavby je postaven jednopodlažní objekt s plochou střechou. Obvodové i vnitřní stěny jsou z keramických tvárnic. Stropní deska je monolitická.

Účelu jsou podřízeny i velké prosklené plochy na obou koncích stavby. Důvodem je zajištění dobrého výhledu z místností. Zajímavostí stavby je obložení fasády vlnitým plechem Hoesch, které stavbu ozvláštňuje a vzhledem k velkému pohybu osob a vozidel okol usnadňuje čištění.

Zastavěná plocha činí 176 m2. Přilehlé zpevněné plochy budou opraveny v další etapě úprav areálu.

Investor: De Heus a.s.
Realizace: 2013 - 2014
Objem:
Autor: Ing. arch. Adam Horák
Misto: Marefy u Bučovic

 
left